1 december 2021

Wat dacht u ervan om uw bedrijfsuitje in Twente te houden?

2020 was voor ons bedrijf geen eenvoudig jaar want waar wij in 2019 nog heel veel nieuwe opdrachten binnen hebben weten te halen, daar moesten wij dit jaar ineens afscheid nemen van veel klanten en bovendien moesten wij ook ineens de omslag maken naar het thuiswerken. Dat was even hard werken voor iedereen die bij ons bedrijf in dienst is en ik wilde daarom ook graag, zodra het weer kon, zorgen dat ik onze mensen op een beloning kon trakteren. Ik wilde namelijk graag laten weten dat ik hun inzet zeer gewaardeerd heb want dankzij het werk van onze mensen hebben wij als bedrijf het hoofd boven water kunnen houden en hebben wij zelfs nog een heel keurige omzet kunnen draaien. Ik wilde daarom weten of ik een uitje kon organiseren en ik zat zelf te denken aan een bedrijfsuitje in Twente. Ik wilde namelijk graag een beetje in de regio blijven omdat ik niet wist hoe iedereen het zou vinden om lang te moeten reizen in tijden van corona. Bovendien zou een bedrijfsuitje in Twente handig zijn omdat de besmettingcijfers in deze regio op dat moment heel laag waren. Ik ben daarom gaan kijken waar ik een mooi bedrijfsuitje in Twente kon organiseren. Ik wilde dit niet helemaal op eigen kracht doen omdat ik er zeker van wilde zijn dat ik niet een simpele borrel zou aanbieden aan onze mensen. Ik wilde echt even een leuk bedrijfsuitje in Twente organiseren en ik ben gaan zoeken naar goede partners om dit project te laten slagen. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van twentskwartiertje.nl kon gaan. Deze site is de essentiële plek voor iedereen die graag een bedrijfsuitje in Twente wil beleven en ik kan u daarom aanraden om hier ook een keer op de site te gaan kijken. U zult zien dat wanneer u hier gaat kijken, u een heel mooi bedrijfsuitje in Twente kunt laten organiseren en ik ben daarom ook heel erg te spreken over het feit dat ik hier ben gaan kijken. Ik wist gelijk dat wanneer ik een succesvol bedrijfsuitje in Twente wilde organiseren, ik hier contact moest gaan opnemen.

Ons bedrijfsuitje in Twente is heel erg geslaagd

Ik heb contact opgenomen met deze mensen en ik heb aangegeven dat wij graag buiten een bedrijfsuitje in Twente wilden organiseren. Dat was heel goed mogelijk bij deze mensen en ik heb toen een heel programma laten maken. Wij hebben toen ons bedrijfsuitje in Twente hier gevierd en ik kan u zeggen dat dit een groot succes was. Mocht u daarom ook graag een leuk bedrijfsuitje in Twente willen beleven, dan raad ik u sterk aan om ook een keer op deze site te gaan kijken.

Wilt u ook een keer een leuk uitje met uw bedrijf?

Mocht u op zoek zijn naar ideeën en / of mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje, dan kunt u:

  • Naar de site twentskwartiertje.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact opnemen zodat u uw wensen even kunt bespreken

Ik hoop dat u hier ook goed geholpen kunt worden.