25 januari 2022

Organiseer je eigen feestje!

Ben je binnenkort jarig? Daar hoort natuurlijk een tof feestje bij. Het weer wordt beter, het is langer licht en het is tijd voor een feestje. Je kunt dit natuurlijk helemaal zelf organiseren maar je kunt ook event verhuur Amersfoort inschakelen voor de benodigdheden van het feestje. Wij geven je tips hoe jij je eigen feestje kan organiseren!

Een thema!

Een themafeestje is de echte ijsbreker voor jouw feestje. De genodigden zullen er waarschijnlijk alles aan doen om in het thema te passen waardoor je een grote diversiteit krijgt. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een Abba party, een Harry Potter feest of toch in de stijl van Hawaï. Zet op de uitnodiging wat het thema is en wat de genodigden ervoor moeten doen om zich aan dit thema te houden. 

Een partyproof huis

Wanneer het feestje is wil je natuurlijk niet dat je huis overhoop wordt gehaald. Er moet voor iedereen plek zijn en daarom is het belangrijk om je interieur daarop aan te passen. Haal dat hele dure kleed van de grond en zet die vaas van je oma tijdelijk in je slaapkamer. Zorg dat je bijvoorbeeld een eettafel hebt staan met daarop de hapjes en drankjes, zodat je ook niet steeds zelf hoeft te lopen. 

Rookruimte

De kans is groot dat er mensen op het feest zijn die roken. Zorg dat je hier over na hebt gedacht en een plek buiten gecreëerd hebt waar deze mensen kunnen roken. Hiermee voorkom je dat straks je hele tuin een asbak is geworden. Je kunt bijvoorbeeld met bordjes duidelijk maken waar mensen kunnen roken en waar ze het as en sigaretten in kunnen doen.