1 december 2021
leuke campings nederland

Leuke campings in Nederland hebben tenminste deze voorzieningen

Dit jaar ga je kamperen in eigen land. Dat is een goed idee. Door de hele situatie dit jaar zijn er veel mensen die gewoon graag dicht bij huis blijven. En dat is geen probleem want er zijn volop leuke campings in Nederland. Je hoeft daarvoor echt niet de grens over. Sterker nog: neem dit jaar de tijd om eens te ontdekken wat je eigen land eigenlijk allemaal te bieden heeft. Je zult versteld staan van wat je nog kunt ontdekken. 

leuke campings Nederland

Bepaal je gezelschap

Voor je beslissingen kunt nemen over wat je allemaal nodig hebt op een perfecte camping moet je natuurlijk weten met wie je gaat. Want een gezelschap bestaande uit gezinnen wil iets anders dan een stelletje of een groep vrienden. Denk daar dus over na en pas je keuze erop aan.

Een bar of andere horeca

Een camping in Nederland is fantastisch maar het blijft Nederland. Het kan soms uit het niets ineens heel veel regenen. In dat geval is het leuk als er meer te doen is behalve zwemmen en buiten rondhangen. Het is dus fijn om een camping te zoeken met een restaurant, een bar of een koffiebar. Zo kun je met je gezelschap ook even lekker onderuitgezakt genieten van een drankje of hapje, zelfs als het buiten keihard regent. 

leuke campings Nederland

Een zwemplek

Of je nu liever een zwembad in de buurt hebt of een stukje natuurwater: het is altijd leuk om een camping uit te zoeken met een zwemplek. Het kan wellicht regenen in de zomer maar er zijn ook absoluut momenten waarop het juist hartstikke heet is en je echt graag even een duik wil nemen. Als je dan nog heel ver moet fietsen of lopen dan is dat toch niet zo fijn. Je plonst liever in de buurt in het water.